fbpx
Vrei să începi o afacere ?
Vezi acest video

Sales funnel designer pentru experți, branduri și antreprenori online.

Te ajut să-ți crești lista de contacte iar mai apoi să le transformi în clienți cu ajutorul pâlniilor de vânzare automatizate.
Lucrează cu mine

Ți-ai dori să ai un flux stabil de clienți… ?

... iar serviciile tale să fie poziționate mai scump și majoritatea proceselor de business să fie automatizate ca să poți avea mai mult timp liber?
Este adevărat că online poți ajunge la clienți din orice colț al lumii cu ajutorul rețelelor sociale și a instrumentelor de marketing.

Dar cum să obții un flux stabil de clienți fără să postezi zilnic pe rețelele sociale și să nu petreci majoritatea timpului pe internet căutând clienți noi?

Probabil ai auzit și tu cum experții în marketing ne spun că trebuie să publicăm conținut constant pe rețelele sociale, să avem un podcast, să ne facem și noi canal pe youtube …
Toate aceste lucruri sună bine dar în practică este dificil să produci conținut de orice tip și mai ales să fii consecvent în asta.

Cel mai frustrant este că platformele sociale nu-ți aparțin, succesul tău depinde de algoritmii platformei și în orice moment poți rămâne fără cont… pentru că nu depinde de tine.
Cum s-ar schimba afacerea ta dacă ai avea un sistem care să-ți aducă în fiecare lună un număr predictibil de clienți fără să fii activ pe rețelele sociale ?

Descoperă cei 3 piloni care te ajuta pornind de la zero să obții un flux stabil de clienți:

Ofertă.

Ai nevoie de o ofertă de vânzare unică, atractivă și greu de refuzat.

Platformă.

Trebuie să ai un website adaptat să convertească vizitatorii în lead-uri și clienți.

Strategie.

Ai nevoie de un funnel care vinde pentru tine chiar și atunci când dormi.

Vrei acces gratuit la programul Expert Accelerator ?

Am creat pentru tine un program din 4 lecții video la finele căruia vei ști să faci o ofertă puternică, să optimizezi site-ul pentru conversie și să faci strategia de funnel pentru serviciul tău.

Te afli în locul potrivit dacă afacerea sau brandul tău are nevoie de:

Site pentru personal branding

Sunt aici să te ajut să-ți faci un site unic și minimalist care va avea un singur scop: conversia vizitatorilor în lead-uri și clienți.

Lead generation

Te pot ajuta să-ți crești lista gratuit cu ajutorul blogului sau cu ajutorul reclamelor plătite dacă vrei rezultate imediat.

Pâlnie de vânzare

Împreună putem concepe și implementa de la zero un sistem care să te ajute să vinzi produsul sau serviciul tău pe pilot automat 24 / 7 iar tu să te bucuri din plin de flexibilitate și timp liber.

Consultanță 1 la 1

Sunt aici să te ajut și să te ghidez personal de la idee până la rezultate indiferent de nivelul la care ești acum. Împreună ne vom focusa pe obiectivele tale, vom găsi soluția care ți se potrivește și vom aplica asta în afacerea ta.
Am apelat pentru crearea site-ului storosso.com. Foarte receptiv, Alexandru a venit cu solutii atit pe partea de web design cit si promovare a paginii, la fel cu foarte multe informatii utile. Recomand."
Vlad B.

Despre mine

Alexandru a renunțat la perspectivele unei cariere IT pentru a deveni liber.
Ceea ce era în 2015 un mic hobby s-a transformat într-un proces de învățare și practicare a tot ce înseamnă afaceri online: creare de site-uri, lead generation, SEO, pâlnii de vânzări și toată nebunia marketingului prin conținut.

Ajută antreprenorii să prospere online cu ajutorul strategiilor și instrumentelor de marketing direct.

Te afli în locul potrivit dacă ești prestator de servicii, coach, mentor, freelancer, nutriționist, antrenor personal, creator de cursuri online sau produse digitale și vrei să transformi cunoștințele, experiența și povestea ta înr-o afacere online.
VIDEO GRATUIT

Nu am bani, nu am website, nu am relații… Nici o problemă.

Am pregătit o lecție video unde îți arăt cum dai startul unei afaceri pe internet cu riscuri minime din partea ta.

Vrei acces la video gratuit: Anatomia unei afaceri online ?
Sigur. Trimite acum
menuarrow-right
Our time: 6:42am UTC
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram