fbpx
Pentru: Experți, coach, freelanceri și creatori de cursuri online.

Program de mentorat Expert Accelerator

Lasă-mă să te ajut să concepi o ofertă, să-ți faci un website și o strategie personalizată care te ajută să ai un flux constant de clienți în fiecare lună. 

De la zero la PRO în 8 săptămâni.

Rezervă o consultație online și hai să decidem împreună dacă Expert Accelerator îți poate aduce rezultatul dorit.
Accept consultația

Fără strategie și procese bine implementate îți va fi greu să obții un flux stabil de clienți.

Te-ai întrebat vreodată de ce lucrezi atât de mult, ești în criză de timp iar lipsa clienților te stresează și deseori te gândești să renunți ?
Probabil prestezi un anumit tip de serviciu sau ai creat un program extraordinar, încerci să-l promovezi, ai deja și un website, scrii articole, faci postări... dar nu reușești să ai un flux stabil de clienți.
Aceasta este o provocare comună pentru majoritatea freelancerilor și antreprenorilor online. 

Știu ce înseamnă să fii un expert în domeniul tău, să depui suflet și pasiune iar într-un final să nu poți face profit suficient ca să delegi o parte din lucru și să trăiești doar din asta.
Lipsa de clienți deseori te impune să scazi prețul și să oferi mai multă valoare doar ca clientul să te aleagă pe tine. Într-un final, ajungi să accepți proiecte care nu-ți plac, lucrezi mai mult decât la job, ești mereu stresat iar încasările pe care le faci nu-ți permit să ai libertatea și modul de viață la care aspiri.

Din 2018 am interacționat cu diferiți antreprenori iar 90% dintre aceștia se confruntă cu provocări asemănătoare.

Se crede că secretul unui flux stabil de clienți este să ai un website frumos, să postezi zilnic pe rețelele sociale iar clienții singuri vor veni la tine... Adevărul este că chiar dacă o să-ți faci un site cu design unic și vei aduce vizitatorii pe el, nu va fi suficient ca să ai un flux stabil de clienți...

Te întrebi de ce se întâmplă așa? 

Există mai multe motive… O afacere nu înseamnă doar website și trafic. Este vorba despre un sistem, care conectează oferta, platforma și strategia.

Lipsa de claritate și prezența unei strategii de atragere a clienților adaptată la modelul tău de afacere într-un final te va duce la lipsa de clienți, vei avea tot mai mult stres inutil iar majoritatea timpului vei lucra mai mult decât la un job.

Atunci când ai pornit pe cont propriu, la fel ca majoritatea freelancerilor și antreprenorilor probabil ți-ai dorit mai multă libertate...

Am fost și eu în această situație cu 3 ani în urmă când am intrat nepregătit în domeniul web design. La scurt timp mi-am dat seama că concurența este foarte mare și nu-mi permit să plătesc 3 - 4$ pe un clic ca să apară reclama mea pe google.
Nu aveam încă un portofoliu, nu aveam recenzii și recomandări dar nici nu eram destul de bun în acest domeniu iar cea mai mare problemă a fost că nu știam cum să-mi găsesc clienții potriviți.

A trebuit să găsesc soluții alternative și să-mi construiesc propriul sistem prin care să atrag clienți din online fără să plătesc reclame scumpe și fără să postez zilnic pe rețelele sociale.

Cum ar fi dacă ai avea lunar 5 clienți premium...

... cărora să le dedici în total maxim 20 ore pe săptămână și să ai stilul de viață la care visezi ?
Sau poate ești la etapa când ai nevoie de mai mulți bani și ești dispus să te implici la maxim în fiecare săptămână ca să poți lucra cu 7, 10 sau chiar 15+ clienți.

Dacă vei avea un flux constant de clienți, cu siguranță că vei fi mai puțin stresat, vei obține venituri stabile și vei putea să alegi cu cine lucrezi, să delegi o parte din lucru ca să-ți faci mult timp liber pentru hobby-urile tale, prieteni și familie.

Acest lucru este posibil și pentru tine dacă ai o ofertă atractivă și o strategie de atragere a noilor clienți cu condiția că toate procesele vor fi corect implementare.

Vezi care sunt cei 4 pași prin care obții un flux predictibil de clienți...

...fără să fii popular și fără să creezi conținut zilnic pe rețelele sociale.

#1

Pui în fața audienței o părticică de conținut educațional (un video, articol pe blog, postare…)

#2

Pentru cei interesați le oferi posibilitate să descarce un lead magnet (pdf, video…)

#3

Celor înscriși le oferi o experiență gratuită (de exemplu un challenge sau un minicurs…)

#4

La final le vinzi serviciul tău printr-o consultație sau direct pe pagina de vânzare

Pentru a implementa acest proces, nu trebuie să fii GURU în marketing.

Ai nevoie să muncești și să setezi acest sistem o singură dată după care doar vei lucra la optimizarea conversiei și vei veni pe alocuri cu îmbunătățiri dacă este necesar.

Iată ce rezultate poți obține și tu:

Ca să-ți faci o închipuire mai clară, iată ce rezultate ai putea obține și tu dacă urmezi acest model. Admitem că obiectivul tău este să ai 5 clienți și livrezi un pachet de servicii care costă 500 euro (De exemplu prestezi servicii de design)
PASUL 1:     5000 persoane dau click și ajung pe site
PASUL 2:     500 se vor abona și vor trece la etapa 3 (conversie 10%)
PASUL 3:     100 vor trece până la urmă prin funnel
PASUL 4:     Din cei rămași doar 5 vor cumpăra la conversie de 5%
Asta înseamnă că pentru a obține 5 clienți lunar ai nevoie ca 5000 de persoane targetate din nișa ta să vadă și să ajungă la tine pe site. 

Acest lucru se obține destul de ușor prin reclame pe facebook la costuri care pot să varieze (în Ro, orientativ 0,08 - 0.15$ pe click sau 0,5 - 1.5 $ pe lead, depinde de nișă și conversia landing page, reclamă...).
 • 500 leaduri x 0,5$ per lead = 250$ buget reclamă
 • 5 clienți x 500 euro = 2500 încasări
 • ROAS = 10:1 (Return On Advertising Spend)
 • De obicei în sfera serviciilor dacă ai ofertă bună, textele sunt scrise bine din punct de vedere copy și site-ul este optimizat UI/UX se obțin conversii mai mari de 5%, iar media globală este pe la 10%.
  Asta înseamnă că dacă acest proces este implementat corect, vei putea atrage clienți la costuri avantajoase cu ROAS de 5:1 … 10:1 (fiecare $ investit va aduce 5 - 10$ înapoi profit). Cu timpul vei crește baza de contacte, vor apărea recomandări iar investițiile în reclame vor fi tot mai mici sau opționale.
  Atenție - Îndoctrinare - Conversie

  Descoperă metoda Atrage și Convertește...

  ... concepută pentru experți și prestatori de servicii care te ajută să obții rezultate imediat:
  Atenție
  La această etapă vei capta atenția potențialului client cu ajutorul conținutului gratuit: articole pe blog, tutoriale, studii de caz, produse de tip mini offer.
  Îndoctrinare.
  Vei oferi valoare prin intermediul conținutului educațional preînregistrat și vei ajuta prospecții să-și rezolve singuri problema fără a apela la serviciul tău.
  Conversie.
  Vei face o ofertă prin care le arăți beneficiile și ce au de câștigat dacă te aleg pe tine ca să-i ajuți în rezolvarea problemei și ce vor pierde dacă aceștia vor încerca să-și rezolve problema singuri sau dacă folosește o soluție alternativă.

  Iată de ce ai nevoie ca să-ți crești și tu vânzările cu ajutorul unui sales funnel:

  Ofertă puternică
  Lead magnet
  Landing page
  Sursă de trafic
  Web site orientat pe conversie
  Pagină de vânzare
  Produs de tripwire & mini offer
  Produse upsell și downsell
  Automatizări de marketing
  Facebook pixel / analytics
  Google analytics
  Procesator de plăți online
  După cum vezi, sunt multe aspecte tehnice care îți pot lua luni sau chiar ani ca să le înțelegi cum se aplici corect în afacerea ta.
  Adevărul este că majoritatea antreprenorilor eșuează și nu obțin rezultate remarcabile din cauza provocărilor tehnice fără de care nu poți avea o afacere performantă.
  Chiar dacă vei descoperi o strategie bună de marketing fără cunoștințe tehnice nu o vei putea implementa eficient în afacerea ta iar colaborarea cu o agenție te-ar costa mii de euro și nu ai nici o garanție că o să-ți recuperezi banii investiți.
  Am o propunere unică pentru tine:

  Cum ar fi să lucrăm împreună la accelerarea afacerii tale ?

  Tu vii cu sugestii și informația despre serviciile și modelul tău de afacere, iar eu îmi asum tot ce înseamnă strategie și implementare din punct de vedere tehnic.

  Pe o perioadă de 8 săptămâni împreună vom lucra la crearea unui sistem de creștere a afacerii tale care să-ți aducă un flux predictibil de clienți în fiecare lună.
  Se potrivește perfect dacă ești expert în următoarele domenii:
  Prestator de servicii
  Freelancer
  Mentor / coach / consultant
  Creator de cursuri online
  Expert în limbi străine
  Brand personal, autor
  Creator de produse digitale
  Blogger / influencer
  Nutriționist / Antrenor personal

  EXPERT ACCELERATOR este un program de mentorat 1 la 1 cu durate de de 8 săptămâni pentru accelerarea afacerii tale.

  Este conceput pentru experți care vor un flux predictibil de clienți și își doresc mai mult timp liber pentru hobby, călătorii, prieteni sau familie.

  Ce face acest program să fie așa special?

  Expert Accelerator nu este un program de coaching sau încă un curs online care te învață cum să faci bani! 

  Expert Accelerator este un program de mentorat unde vom lucra online 1 la 1 pe proiectul tău iar la sfârșitul căruia vei avea setat tot de ce ai nevoie ca afacerea ta să atragă lead-uri și clienți în fiecare lună.
  Iată ce vom face timp de 8 săptămâni și cum am de gând să te ajut ca să obții mai mulți clienți pentru afacerea ta:
  1
  Identificăm cine sunt concurenții și ce vor clienții tăi
  Împreună vom analiza site-urile, testimonialele și profilurile sociale ale concurenților sau a afacerilor asemănătoare. Vom extrage informațiile cheie pe baza cărora vom crea profilul clientului ideal, vom creiona oferta și vom construi un plan realist de de promovare.
  Ce obții:
 • Vei ști punctele tari și slabe ale concurenților tăi
 • Vei ști exact ce vor și cum te caută clienții pe google
 • Vei avea creat portretul clientului ideal /avatar
 • Primești o listă de tool-uri profesionale și video de utilizare care te vor ajuta pe viitor să faci singur analiza pieții, să vezi cum te caută clienții tăi pe google și cum să fii la curent cu ceea ce fac concurenții tăi.
  2
  Stabilim cum te poziționezi pe piață și care este oferta unică de valoare.
  La această etapă vom găsi care sunt avantajele tale ca expert și vom construi strategia ta de poziționare astfel ca să obții cele mai mari avantaje competitive. Vom împacheta actualul sau viitorul tău brand și vom creiona oferta unică pe care clienții să dorească să o cumpere.
  Ce obții:
 • Afli cum să poziționezi serviciile tale în zona premium
 • Vom creiona o oferta și propoziția unică de valoare
 • Vei ști cum să comunici liber oferta clienților tăi
 • Vei primi acces la o strategie unică care te va ajuta să dublezi sau chiar să triplezi prețul serviciilor tale cu ajutorul valorii intrinseci adăugate. Acest lucru o să-ți permită să te poziționezi mai ușor în zona High Ticket.
  3
  Construim strategia pâlniei de vânzări
  Vom concepe un sistem prin care să vindem serviciile tale cu efort minim din partea ta. Vom identifica ce tip de funnel ți se potrivește, ce trebuie acesta să conțină și care va fi călătoria clientului tău de la nu “te știe” la client care te plătește și te recomandă.
  Ce obții:
 • Vei ști cum să atragi potențiali clienți în fiecare zi
 • Vom construi un funnel de vânzare
 • Vom alege instrumentele și canalul de vânzare
 • Primești acces la 3 exemple de palnii de vânzare a serviciilor, template-uri și strategia concepută de mine cu ajutorul căreia o să-ți pui și tu vânzările online pe pilot automat ca să ai mai mult timp liber.
  4
  Construim un site unic axat pe conversie
  Te voi ajuta să-ți faci un site de la zero sau să faci update la site-ul existent și ne vom asigura că acesta conține tot ce trebuie pentru a transforma vizitatorii în clienți.
  Ce primești:
 • Un site pentru brand personal
 • Paginile homepage, despre mine, contacte
 • Landing page + sales page
 • Setarea blogului și formularelor de abonare
 • Setarea facebook pixel și google analytics
 • Vei avea un site pentru personal branding unic cu focus pe conversie și vei primi acces la tutoriale video ca să poți face singur pe viitor modificările necesare fără să angajezi o agenție sau freelancer.
  5
  Creștem audiența ta
  Împreună vom crea un magnet (lead magnet) și o pagină pe site pe care o vom promova ca să atragem noi lead-uri și pe care ulterior săi convertim în clienți. Te voi ajuta cu toate chestiile tehnice ce țin de crearea site-ului și setarea instrumentelor de email marketing.
  Ce obții:
 • Magnet care atrage lead-uri de calitate
 • Landing page cu conversie minim 20%
 • Vom alege instrumentele și canalul de vânzare
 • După acest modul vei avea creat un sistem prin care să-ți crești lista de persoane interesate de serviciile tale pe care ulterior să-i faci să cumpere de la tine.
  6
  Construim pagina de vânzare
  Afli care este psihologia și ce trebuie să conțină o pagină de vânzare care transformă vizitatorii în clienți. Vei primi acces la exemple și template-uri care te vor ajuta să construiești cea mai eficientă pagină de vânzare pentru serviciul tău.
  Ce obții:
 • Exemple de pagini care convertesc
 • Textele și structura paginii tale de vânzare
 • O pagină de vânzare pentru serviciul / cursul tău
 • Mai primești acces la un eBook și un tutorial video în care îți arăt cum să faci o pagină web pe site cu ajutorul wordpress fără cunoștințe tehnice.
  7
  Implementăm pâlnia de vânzare la tine în site
  Vom scrie seria din 6 emailuri și vom crea conținut educațional prin care să încălzim audiența. Vom pregăti toate materialele și paginile web de care ai nevoie ca să videm serviciul sau produsul tău.
  Ce obții:
 • Toate piesele necesare pentru vânzare
 • Paginile web pentru sales funnel
 • Template-uri pentru pagini care convertesc
 • La finalul acestui modul vei avea creat un sistem pregătit să atragă lead-uri și clienți pe pilot automat indiferent de nivelul la care ești acum.
  8
  Strategia ta de promovare prin facebook Ads
  Vom crea strategia ta de promovare pentru următoarele 6 luni prin care să obții un flux predictibil de clienți. Vei învăța cum să concepi textul, cum să faci grafica și cum să setezi singur o reclamă pe facebook pentru a-ți promova serviciile.
  Ce primești:
 • Anatomia unei reclame pe facebook
 • Acces la tutoriale facebook ads mastery
 • Cum să faci A/B teste pentru a-ți optimiza conversia
 • Vei ști cum funcționează și cum să setezi singur o reclamă pentru promovarea serviciilor. Te va ajuta să economisești bani dar și să înțelegi mai bine ce să ceri dacă vei apela la un freelancer sau agenție care să-ți seteze reclamele.

  Înscrie-te acum și mai primești 3 bonusuri în valoare de peste 850 euro

  1
  Bonus 1: Curs cum să atragi vizitatori gratuit de pe google.
  Îți voi arăta cum funcționează google, ce înseamnă SEO și cum poți atrage persoane interesate de serviciile tale cu ajutorul articolelor de pe blog.
  Cum te ajută acest curs:
 • Afli cum găsești cuvinte cheie ca să atragi clienți gratuit
 • Afli cum să scrii un articol optimizat SEO
 • Afli cum captezi zilnic noi lead-uri de pe blog
 • Acesta este un minicurs video înregistrat care te învață cum să atragi vizitatorii pe site în mod gratuit și să faci vânzări chiar și atunci când dormi.
  *Economisești de la 200 euro pentru setarea unei automatizări simple de email marketing și de la 1000 euro pentru automatizări de marketing mai avansate.
  2
  Bonus 2: Curs vânzări prin email pe pilot automat
  Vei învăța cum funcționează email marketing-ul și cum poți folosia avantajele acestuia pentru a-ți crește afacerea la cele mai mici costuri.
  Cum te ajută acest curs:
 • Înveți să scrii o secvență de email
 • Înveți să folosești mailerlite / active campaign
 • Înveți să faci automatizări de marketing
 • Acest modul te va ajuta să construiești un evergreen funnel și să-ți pui vânzările prin email pe pilot automat ca să ai flexibilitate și să obții mai mult timp liber.
  *Economisești de la 200 euro pentru setarea unei automatizări simple de email marketing și de la 1000 euro pentru automatizări de marketing mai avansate.
  3
  Bonus 3: Curs creare site fără cunoștințe tehnice
  Acest modul te va ajuta să-ți faci singur un site de prezentare fără să fii programator cu ajutorul wordpress. Nu va trebui niciodată să mai apelezi la un freelanceri sau agenție web scumpă pentru a crea un site sau a face modificări la site-ul existent.
  Cum te ajută acest curs:
 • Înveți să folosești wordpress
 • Înveți să setezi și cum să utilizezi tema blocksy și brizy builder
 • Vei ști cum să faci landing page-uri și pagini de vânzare cu WP
 • Vei putea să-ți faci un site folosind instrumente gratuite sau chiar să prestezi servicii de creare site-uri pentru prieteni sau clienților tăi.
  *Economisești de la 300 euro pentru crearea unui landing page (site cu o pagină) și de la 500 euro pentru crearea unui site de prezentare simplu. Îți scoți 50% din investiție doar din acest modul.

  Care este valoarea reală a programului expert accelerator?

  Dacă ai plăti câțiva freelanceri sau o agenție acest program ar cost de minim 5 ori mai scump. Voi lua ca referință un consultant mediu care percepe 100 euro pe oră.
 • Modulul 1: Identificăm cine sunt concurenții și ce vor clienții tăi - 4 ore x 100 = 400 euro
 • Modulul 2: Poziționarea și oferta unică de vânzare - 2 ore x 100 = 200 euro
 • Modulul 3: Construim strategia pâlniei de vânzări - 4 ore x 100 = 200 euro
 • Modulul 4: Realizarea unui site profesional pentru business - de la 500 euro 
 • Modulul 5: Crearea strategiei pentru creșterea audienței - 2 ore x 100 = 200 euro
 • Modulul 6: Crearea paginii de vânzare - text + design = de la 500 euro
 • Modulul 7: Crearea și implementarea pâlniei de vânzare - de la 750 euro
 • Modulul 8: Crearea strategiei de promovare - de la 750 euro
 • Modulul 1: Construim strategia pâlniei de vânzări - 4 ore x 100 = 200 euro
 • Mai primești acces gratuit la produsele skill mastery care vor apărea în curând:
 • Bonus 1: Curs de SEO pentru soloprenori - 150 euro
 • Bonus 2: Curs vânzări pe email - 150 euro
 • Bonus 3: Curs creare site fără cunoștințe tehnice - 200 euro
 • Bonus 4: Softuri premium și licențe pentru site-ul tău - total peste 350 euro
 • Dacă ai alege să lucrezi cu freelanceri sau o agenție entry level ai plăti minim 3500 euro fără să exagerez.
  Mai primești acces și la bonusuri pentru studiu individual în valoare de - 850 euro

  În mod normal ar trebui să plătești peste 4350 euro

  Adevărul este că ai 2 opțiuni:
 • să încerci să economisești și să faci totul de unul singur cu 99% risc că vei cheltui mult mai mult și o să-ți ia câțiva ani să înveți totul singur. Mie mi-a luat 4 ani și am cheltuit peste 5000 euro până am găsit instrumentele potrivite dar și 30% din timpul liber l-am petrecut învățând cum să utilizez un tool sau altul. E un drum lung și nu aș mai merge pe această cale.
 • să apelezi la freelanceri sau agenție ca să-ți facă tot asta vei plăti peste 3500 euro, vei pierde timp prin discuții și vei deveni dependent de serviciile lor. Cel mai probabil va trebui să achiți o taxă de întreținere iar la fiecare modificare de imagini sau text pe site vei mai plăti de la 30 euro pe oră.
 • Cum ar fi dacă ai avea un mentor...

  care a trecut deja prin majoritatea provocărilor și a reușit să ajungă la soluțiile care funcționează ?
  vei avea un mentor lângă tine să te îndrume în toate etapele pornind de la zero până la primii clienți.
  să primești suport și să te consulte pe orice întrebare tehnică și de marketing ca să economisești în timp ce afacerea ta prosperă.
  pe lângă asta, plătești de 5 ori mai puțin și să economisești real în fiecare lună dacă ai plăti freelanceri sau o agenție.

  Înscrie-te în Programul Expert Accelerator 

  ... dacă vrei să ai un flux stabil de clienți și să economisești de x5 ori în caz că apelezi la o agenție.
  Expert Accelerator Standard
  8 module: 20% teorie / 80% practică
  8 săptămâni: 16 sesiuni x 2 ore
  program flexibil: luni - sâmbătă
  abordare individuală: vom lucra împreună la proiectul tău
  suport personalizat: pe telegram, skype sau email
  4 bonusuri: valoare 850 euro
  Preț de agenție: peste 4350 euro
  Prețul programului: 

  750 euro

  Înscrie-te în expert accelerator
  Economisești 3600 euro în cazul în care ai apela la o agenție.
  Expert Accelerator Premium
  Este pentru tine dacă vrei să extindem programul cu un pachet de consultații personalizate care au rolul să te ghideze până ajungi garantat în 99% din cazuri la primii tăi clienți. Vei primi:
  acces la programul standard complet
  consultații live private cu mine
  ghidare 2 luni până la primul client
  Prețul programului: 

  1200 euro

  Vreau clienți garantat
  Primești consultație suplimentară până la primii tăi clienți.
  Reușește să te înscrii până când ceasul ajunge la ZERO

  Am creat Expert Accelerator abia după ce singur am trecut prin toate etapele...

  de la nu am website, nu am clienți și nu știu cum să-mi promovez serviciile până la afacerea care îmi permite să fiu liber.
  Expert Accelerator este un program de mentorat complet care a apărut din practica acumulată din cei 25 + clienți cu care am lucrat în ultimii 3 ani.
  Este conceput pentru nevoile unui expert sau antreprenor care vrea mai mulți clienți și mai multă libertate:
  Prestator de servicii
  Freelancer
  Mentor / coach / consultant
  Creator de cursuri online
  Expert în limbi străine
  Brand personal, autor
  Creator de produse digitale
  Blogger / influencer
  Nutriționist / Antrenor personal
  Atenție !!!
  Expert Accelerator nu este încă un curs înregistrat sau un program de coaching care îți spune ce să faci și te lasă să te implementezi singur cele învățate...

  Pe parcursul programului voi fi mentorul tău, îți voi oferi feedback personalizat dar și asta nu este tot…

  Mă voi implica direct în proiectul tău, voi aplica cunoștințele și experiența mea pentru a face în locul tău cele mai dificile sarcini tehnice ce țin de crearea site-ului, setarea automatizarilor, sistemului de plată și alte provocări care vor apărea.

  În felul acesta poți fi sigur că obiectivele pe care ți le propui vor fi atinse iar la finele programului vei avea tot sistemul creat de la partea de ofertă, poziționare și platformă până la partea de strategie și funnel de vânzare pregătit să atragă clienți pe pilot automat.
  Altfel spus, la finele programului vei avea afacere online la cheie.

  Este Expert Accelerator pentru mine?

  Cu siguranță nu e pentru toți și nu-mi doresc să faci o alegere greșită.
  Nu este pentru tine dacă:

  Nu ai încă un produs.

  Nu-ți recomand programul și nu se merită investiția dacă nu ai un serviciu sau produs de care piața are nevoie.

  Activezi în domeniul MLM

  Nu-ți recomand programul și nu se merită investiția dacă nu ai un serviciu sau produs de care piața are nevoie.

  Deții sau vrei o afacere ecommerce.

  Nu se potrivește proprietarilor de magazine online deoarece programul este creat strict pentru experți și prestatori de servicii.

  Cauți motivație și nu ai timp de acțiune.

  Programul nu este o pastilă magică și nu te poate ajuta dacă nu ești dispus să te implici personal în atingerea obiectivelor tale de business.

  Nu crezi în tine și serviciul tău.

  Voi fi sincer și direct: Îți va fi foarte greu să vinzi ceva dacă nu ești încrezut în tine și nu ești sigur că serviciul tău poate ajuta oamenii să-și rezolve o problemă reală.

  Este pentru tine dacă:

  Ești expert / freelancer.

  Programul este 100% pentru tine dacă ești un expert care are experiența suficiența de a presta un anumit tip de serviciu și ai nevoie ghidaj la partea de atragere a clienților online.

  Vrei să lansezi un produs informational.

  Programul te va ajuta să-ți construiești o afacere cu produse digitale: vom crea oferta, platforma și întregul proces de vânzare (funnel).

  Ești coach sau consultant.

  Dacă prestezi servicii de coaching sau vrei să te lansezi în acest domeniu, programul te va ajuta să-ți pui pe roate o astfel de afacere.

  Ești antrenor sau nutriționist.

  Programul te va ajuta să-ți construiești o afacere cu produse digitale: vom crea oferta, platforma și întregul proces de vânzare (funnel).

  Ai o afacere în sfera serviciilor.

  Dacă prestezi servicii dar nu ai un proces prin care să atragi un flux stabil de clienți, atunci programul te poate ajuta ca afacerea ta să prospere online.

  Vrei să te dezvolți ca antreprenor.

  În program vei putea să afli lucruri noi și practice ce țin de lansarea și promovarea unui afaceri online pe care o ai sau vrei să o începi.

  Își dorești mai multă libertate.

  Pe parcursul programului îți voi arăta cum să aplici strategii de marketing direct și automatizări ca să-ți pui afacerea pe pilot automat.

  Ai nevoie de un site.

  În program avem 2 module în care îți voi arăta cum să-ți faci un site adaptat pentru conversie. În caz că nu ai un site, nici o problemă: vom face unul de la zero mai bun decât al concurenților tăi.

  Ai nevoie de un funnel.

  Orice afacere online are nevoie de o pâlnie de vânzare. Din acest motiv, 50% din program va fi despre strategia și pâlnia de vânzări.

  Informații suplimentare despre program.

  Voi avea garantat clienți?
  Ești de acord că succesul afacerii tale depinde în mare măsură de tine? Dacă ești o persoană deschisă care vrea să muncească și ai un serviciu întrebat, atunci nu vad nici un motiv ca tu să nu reușești să atragi primul client chiar în timpul acestui program.
  Care este graficul programului?
  Programul este flexibil și nu are un grafic stabil. Data și ora le vom stabili împreună în funcție de timpul liber de care dispui.
  Cât durează programul ?
  Programul durează 8 săptămâni timp în care vom reuși să lucrăm la oferta ta, să construim de la zero sau să faci update la site dacă ai deja unul și să implementăm practic pâlnia de vânzare a serviciul tău.
  Câte sesiuni sunt incluse în program?
  Programul constă din 16 sesiuni live cu durata între 1 - 2 ore în funcție de timpul tău disponibil și nevoile pe care le ai. Dacă pe parcursul unei sesiuni nu vom reuși să ajungem la o soluție, atunci sesiunea poate să continue încă cu 30 minute  ca să ne asigurăm că am reușit să facem tot ce ne-am propus pentru sesiunea respectivă.
  Dacă nu sunt pregătit…
  Acest program te ia de la zero și nu depinde de experiența ta anterioară. Important este să ai un produs sau serviciu real în care crezi că vei reuși să-ți faci o afacere.
  Cum exact mă ajută acest program ?
  Expert Accelerator nu este un curs online sau program de coaching. Pe parcursul programului ne vom focusa pe specificul afacerii tale ca la finalul acestui program să ai totul pregătit pentru promovare și atragerea noilor clienți.

  În cazul în care alegi pachetul premium, la final vei avea cel mai probabil și primii tăi clienți.

  Este timpul să transformi cunoștințele, experiența și povestea ta într-o afacere online.

  Rezervă o consultație acum
  arrow-right
  Our time: 5:39pm UTC