fbpx
Vrei să începi o afacere ?
Vezi acest video

Ajut antreprenorii să obțină un flux stabil de clienți cu ajutorul palniei de vânzări.

Imaginează-ți la ce nivel ar fi afacerea ta și cum s-ar schimba viața ta ca antreprenor dacă ai avea un flux predictibil de clienți fără să postezi zilnic pe rețelele sociale ?
Începutul

De la inginerie la marketing online.

În martie 2018 m-am dus să mă văd cu un prieten freelancer care lucra dintr-un spațiu de coworking. El mă cunoștea ca inginer și nu știa despre celălalt hobby al meu: crearea site-urilor.

La un moment, mi-a zis că are un prieten care are nevoie urgent de un website pentru o companie de construcții iar el nu prea are timp de acel site.

Fără să stau mult pe gânduri, i-am propus să-i fac eu site-ul… La capitolul preț, nu știam ce să zic, și fără să stau mult pe gânduri i-am zis dă-mi  plătească 350$ și site-ul este gata în maxim 10 zile.

Pâna atunci creasem doar site-uri simmple de tip landing page pentru a vinde produse de pe aliexpress, și nu mai făcusem site-uri la comandă...

Așa mi-am dat seama că pot să fac o afacere din asta și la scurt timp am început să creez site-uri pentru prieteni, cunoscuți și clienți din diferite domenii: evenimente, mobilă, fabrică de ferestre, ecommerce, brand personal, … în total, peste 30 site-uri create.

Inițial a fost ceva part-time iar mai apoi m-am gândit să construiesc din asta o afacere online care să-mi permită stilul de viață la care visam.
PROVOCĂRI

Online înseamnă libertate

Cel mai mult îmi doream mai multă libertate, flexibilitate și să fac ce-mi place în majoritatea timpului… iar prestarea serviciilor de creare a site-urilor a fost o soluție perfectă deoarece îmi permitea să lucrez online. Tot de ce aveam nevoie este laptop și wifi.

Ceea ce nu știam la început a fost faptul că domeniul web design este un domeniu foarte competitiv iar ca să ai un flux de clienți constant în fiecare lună trebuie să mai faci și publicitate.
 • Am încercat google ads însă costul de achiziție al unui client depășea 65$ și la scurt timp am renunțat deoarece scădea mult marja profitului.
 • Am încercat google ads însă costul de achiziție al unui client depășea 65$ și la scurt timp am renunțat deoarece scădea mult marja profitului.
 • Apoi am încercat să caut clienți de pe facebook și alte platforme ca să nu mai plătesc google ads și să câștig mai mult de pe fiecare client… dar consumă prea mult timp.

  Metoda 2 a funcționat însă marea problemă este că trebuie să faci postări în permanență iar ceea ce-ți consumă foarte mult timp.
  soluția

  Am învățat cum să fac altfel de marketing…

  … pentru că am fost deprins să gândesc ca un inginer și dacă sincer: sunt un pic leneș și nu prea vreau să fac chestiile care nu-mi plac.
 • nu vreau să cumpăr reclame scumpe
 • și nu vreau să public conținut zilnic pe rețelele sociale...
 • În felul acesta am început să caut metode alternativa prin care să atrag clienți cu mai puțin efort și așa am descoperit conceptul de funnel, strategiile și instrumentele pentru marketing direct.
  Cu timpul, am început să mă implic în proiectele clienților pentru ai ajuta să-și optimizeze rata de conversie a site-ului, am creat strategii de lead generation, am descoperit secretele SEO ca să generez lead-uri 24/7 cu zero costuri.

  Cea mai mare descoperire pe care am făcut-o a fost aplicarea practică a pâlniei de vânzare care te poate ajuta să vinzi orice tip de produs sau serviciu chiar și atunci când dormi.

  Știam despre sales funnel încă din 2016 când am început să mă interesez despre cum să vând un curs de programare java la care lucram atunci… dar nu m-am gândit niciodată că aș putea să-l aplic cu succes și în sfera serviciilor.

  Așa a apărut idea să creez un site și o comunitate de antreprenori smart cărora ca și mie le place să lucreze online, nu vor să depindă de locație, vor să facă ce le place în majoritatea timpului și să aibă modul de viață pe care și-l doresc.

  misiune

  Skill Mastery este despre libertate…

  Aici vei învăța să stăpânești toate abilitățile necesare ca proiectul, afacerea sau brandul tău să prospere online chiar dacă ești începător și nu ai mii de euro ca să plătești o agenție de marketing.
  Creare site
  Landing page
  Sales page
  Lead generation
  Email marketing
  Optimizare SEO
  Sales funnel
  Facebook Ads
  Copywriting
  Metrics & Analytics
  Google Ads
  Online Marketing
  Dacă acest lucru a fost posibil pentru mine, cel care a început ca un simplu inginer, fără cunoștințe de business și marketing, fără relații, fără capital la start… atunci cu siguranță acest lucru este posibil și pentru tine fiindcă voi fi aici să te ajut cu ceea ce am făcut eu și a funcționat.

  Nu trebuie să fii super talentat ca să poți începe și tu o afacere online și să faci ce-ți place. Am creat acest site ca să mă împart cu cunoștințele și experiența mea astfel ca tu să ai un start cât mai reușit.

  Mie mi-a luat mai mult de 4 ani ca din eșec în eșec să ajung la ceea ce funcționează. Dar tu poți face asta în câteva săptămâni fără să treci prin greșelile mele și fără să cheltui câteva mii de euro testând tool-uri și strategii.
  cum

  Descoperă cei 3 piloni pe care se bazează o afacere online.

  Ofertă
  Ai nevoie să decizi ce oferi, pentru cine și cum te poziționezi pe piață. La această etapă trebuie să creionezi oferta ta de vânzare care trebuie să fie unică, deosebită și greu de refuzat de către viitorii tăi clienți
  Platformă.
  Pentru ca oferta ta de vânzare să fie văzută, înțeleasă și ușor de promovat către publicul țintă ai nevoie de un website optimizat ca să transforme vizitatorii în lead-uri și clienți.
  Strategie.
  În online nu există magie fără marketing. Ai nevoie de trafic și de un sistem automatizat care te ajută să obții zilnic lead-uri noi, să comunici eficient despre serviciile tale iar la final să obții clienți.
  Dacă vrei să afli cum poți să folosești acești 3 piloni în afacerea ta, am pregatit ceva special pentru tine:
  start aici

  Înscrie-te în programul gratuit Expert Accelerator

  Ți-ai dori să afli cum să construiești o ofertă de vânzare atractivă pentru serviciul tău, cum să concepi un site care convertește și o strategie unică care îți permite să atragi zilnici lead-uri și clienți ?
  Vreau acces la program.
  Primești acces instant la: 4 lecții video despre: ofertă, website și strategie

  Despre mine

  Alexandru a renunțat la perspectivele unei cariere IT pentru a deveni liber.
  Ceea ce era în 2015 un mic hobby s-a transformat într-un proces de învățare și practicare a tot ce înseamnă afaceri online: creare de site-uri, lead generation, SEO, pâlnii de vânzări și toată nebunia marketingului prin conținut.

  Ajută antreprenorii să prospere online cu ajutorul strategiilor și instrumentelor de marketing direct.

  Te afli în locul potrivit dacă ești prestator de servicii, coach, mentor, freelancer, nutriționist, antrenor personal, creator de cursuri online sau produse digitale și vrei să transformi cunoștințele, experiența și povestea ta înr-o afacere online.
  VIDEO GRATUIT

  Nu am bani, nu am website, nu am relații… Nici o problemă.

  Am pregătit o lecție video unde îți arăt cum dai startul unei afaceri pe internet cu riscuri minime din partea ta.

  Vrei acces la video gratuit: Anatomia unei afaceri online ?
  Sigur. Trimite acum
  menuarrow-right
  Our time: 2:14pm UTC
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram